Pagini

joi, 11 octombrie 2012

Ciorba de ardei umpluti fara carne

Va recomand o ciorba foarte gustoasa chiar si fara carne.

ciorba de ardei umpluti fara carne


Ingrediente:

2 litri de apa
10 bucati de ardei
1 gogosar
1 ceapa
5 ciuperci champignon
5 morcovi
2 radacini de patrunjel
60 gr orez
1 ou
150 ml bulion

ciorba de ardei umpluti fara carne
Punem apa la fiert. Pana incepe sa fiarba apa pregatim umplutura pentru ardei. Razalim 1 morcov, taiem marunt ciupercile si razalim ceapa. Punem putin ulei in tigaie si calim ceapa cu morcovul, ciupercile si orezul pana se inmoaie putin si apoi le lasam sa se raceasca.

ciorba de ardei umpluti fara carne
Cand incepe sa fiarba apa punem morcovii intregi, telina intreaga si le lasam sa fiarba.
Dupa ce s-a racit umplutura o amestecam cu oul batut inainte. Compozitia o gustam si o condimentam dupa gust si apoi o introducem in ardeii curatati de seminte. Dupa ce am umplut fiecare ardei punem deasupra putina faina care ajuta sa nu iasa compozitia.
ciorba de ardei umpluti fara carne
Dupa ce au fiert morcovii si patrunjelul le scoatem si le dam pe razatoare si lasam cate 1 morcov si 1 patrunjel pentru pasta.
Morcovul si patrunjelul impreuna cu gogosarul si bulionul le facem pasta in blender.
Morcovul si patrunjelul razalite le punem inapoi in oala iar pasta se subtiaza cu putina zeama in care au fiert legumele si se toarna si aceasta in oala.
Acum punem incet si ardeii si lasam sa fiarba la foc incet.
Cand este fiarta ciorba gustam si condimentam sau acrim(cu otet sau lamaie) in functie de gusturi.
Adaugam si verdeata tocata.
Daca va place puteti drege ciorba cu smantana.
Va doresc pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu