Pagini

duminică, 9 septembrie 2012

Pulpa de curcan pe varza

Va recomand o reteta simpla, gustoasa si sanatoasa.

Ingrediente:

1 pulpa inferioara de curcan
1 varza de 1 kg taiata marunt
1 ceapa taiata julien
1 ardei taiat fasii
1 rosie decojita maruntita in blender cu putina apa
sare, piper, cimbru si marar
pulpa de curcan cu varza



Prajim pulpa pe ambele parti in putin ulei pentru a capata culoare frumoasa.
Scoatem pulpa si in uleiul ramas calim ceapa, apoi adaugam varza. Condimentam si apoi asezam varza si intr-o tava de yena, deasupra punem pulpa. Adaugam rosia maruntita si eventual putina apa.
Dam la cuptor pentru 45 minute la foc mediu.

pulpa de curcan cu varza
Inainte cu 10 minute de a scoate varza de la cuptor lasam tava descoperita pentru ca mancarea  sa prinda culoare si a se evapora din lichid.

Este o mancare delicioasa si foarte sanatoasa.
curcan cu varza la cuptor
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu